top of page
Speelkaarten

TEAMBUILDING EN TEAMCOACHING

teambuilding en teamcoaching

 

Waarom?

Een goed werkend team kan wonderen verrichten. Verbinding tussen de teamleden is cruciaal, en laat dát nu net zijn wat heel wat teams missen. Met de beste bedoelingen zetten teamleden zich in, maar door een gebrek aan verbinding, elkaar begrijpen, kennen van het verhaal van de andere, wordt samenwerken zo moeilijk. Er ontstaat onbegrip, frustratie, een wankel evenwicht tussen vertrouwen en wantrouwen.

Hoe?

 

Met behulp van methodieken als Insights Discovery, storytelling, teamvorming, ... worden de verbindende verhalen tussen teamleden duidelijk. Waar staat iemand voor, waar kunnen jullie elkaar aanvullen? Door elkaars verhalen te kennen, ontstaat begrip en vooral : een samenwerking die gebaseerd is op een basis van vertrouwen en openheid.

Voor wie?

Zowel voor nieuwe als mature teams, teams die op een betere manier willen gaan samenwerken zodat ze op een efficiëntere manier hun doelen behalen.

Duur

Dit hangt af van de vraag, de context en het team. Een teamcoaching wordt altijd gemaakt op basis van de noden van het team en de organisatie. 

Een greep uit de organisaties aan wie ik reeds met veel succes opleidingen en teambuildings gaf :

Philips, Accor Hotels, het Poetsbureau, Deloitte, Syntra, Mediamarkt, Krëfel, Selexion, Vanden Borre, Expert, Bridgestone, Somati, Banca Intesa, Auto 5, Fluxys, Fod Justitie, Hyboma, Movilitas, Excelya, CapGemini, Innoviris, Talent Brussels, Cyclis Bike Lease, One Liner, Translavic, Neolabo, ...


Wens je meer informatie?  Neem contact met me op!

+32 (0)486 87 09 04    info@crescendo-consulting.be

bottom of page