top of page
Twee Vrouwen Dansen

PERFECTIONISME EN BURN-OUT COACHING

perfectionisme coaching

"Freedom is not the absence of commitments, but the ability to choose - and commit myself to- what is best for me."
Paulo Coelho, The Zafir

Bij perfectionisme en burn-out ligt de motor die jouw verhaal vertelt, even stil of dreigt hij stil te vallen. Dit kan zich op alle vlakken van ons leven manifesteren (relaties, op het werk, bij het leidinggeven, bij het maken van keuzes, bij het opvoeden, bij het omgaan met anderen, bij het graag zien van jezelf, ...).

Perfectionisme en burn-out zijn de ziekten van deze tijd, wordt gezegd. Het goede nieuws is : we kunnen er iets aan doen.

Deze coaching is bedoeld voor iedereen die last heeft van perfectionisme in zijn dagdagelijkse leven, en vooral : voor iedereen die van dit zware gewicht af wil.

Meisje met uitgestrekte armen

Via de OCP methodiek (Marcel Heyndrickx) werken we op diepgewortelde patronen die ons bewust en onbewust sturen. Deze NLP-gebaseerde methodiek helpt ons om dwingende patronen die ons uitputten, te veranderen in vrije patronen die ons toestaan te genieten en energie te putten uit wat we doen. We brengen evenwicht in het steeds maar ‘moeten’ en in het ‘genieten’ en we gaan in op de mentale en fysieke aspecten van stress. Meer informatie over de methodiek en een coachingstraject in perfectionisme vind je verder op deze website.

In dit coachingstraject bouw je terug veerkracht op, je weet beter wat goed voor jou is en vooral : je durft vanaf nu keuzes te maken die ook goed voor jou zijn. Het ‘moeten’ wordt minder sterk en verandert in ‘genieten’.

+32 (0)486 87 09 04    info@crescendo-consulting.be

bottom of page