top of page
Document beoordelen

COACHING VOOR LEIDINGGEVENDEN

coaching voor leidinggevenden

Je bent een leidinggevende, maar je worstelt met jouw leiderschapsstijl. Ben je te directief, te participatief? En hoe pak je het volledige team aan? Ergens wringt het, maar je weet niet goed waar. Herkenbaar?

 

Als leidinggevende is het belangrijk om te weten wie je bent en waar je voor staat. Wat zijn de waarden die je wil uitdragen, en hoe wil je jouw team hierin mee krijgen? Hoe zet je jouw missie en visie uit en hoe zorg je ervoor dat je iedereen hierin mee krijgt?

 

Aan het eind van dit traject heb je meer inzicht in jezelf, jouw leiderschapsstijl en jouw impact op anderen.

Hoe?

In coaching begeleid ik jou als leidinggevende door een groeiproces, waarbij we steeds dieper graven naar de antwoorden die je zoekt en rust brengen waar dat nodig is. Daarbij maak ik gebruik van vraagtechnieken, Insights Discovery, visualisaties, geografie-methodes (zoeken van verschillende perspectieven), OCP-methodiek, etc. .

Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, vraag en noden, kan een coaching ook gecombineerd worden met individuele training. Voor thema's binnen individuele opleidingen verwijs ik graag naar het aanbod opleidingen.

Voor wie?

Voor leidinggevenden die willen groeien in het leiding geven, in hun persoonlijke visie en aanpak.

Pascal A, Financieel directeur

Katrijn est une coach extrêmement investie dans son travail… et ce spontanément.  Son seul souhait de voir des membres du personnel intégrer sereinement un groupe ou une entité, de les accompagner, de les voir se développer et progresser, la positionne naturellement comme un acteur clé pour la mise en place d’une dynamique d’équipe, d’une culture d’entreprise ou pour le lancement d’un projet.

Que ce soit de la part de collaborateurs, de chefs de départements, de directeurs de site, elle a su obtenir, dans chaque circonstance, chaque formation, l’enthousiasme et l’adhésion des personnes qu’elle était censée accompagner à l’époque de notre collaboration. 

In het kader van een coachingstraject  mocht ik in 2018 met Katrijn samenwerken.

Door een open en originele aanpak werden de pijnpunten in de organisatie en het team naar boven gebracht en aangepakt.

De focus lag vooral op de persoonlijke en human touch. Door een aantal handige tips en werkpunten met betrekking tot frustraties heb ik het doel, de samenwerking en sfeer en uiteindelijk de resultaten van het bedrijf te verbeteren.

Ik dank Katrijn voor de frisse aanpak: beetje out of de box maar zonder de voeling met de operationele realiteit te verliezen. Empowerment zonder demagogie en “tsjakka”.

Ondersteunend maar evenzeer correctief en de een realistische focus op alle positieve elementen.

Daarnaast heb ik ook enkele trainingen en workshops met haar kunnen volgen. Ook in deze werkt Katrijn vanuit het standpunt van de deelnemers om tot de doelstellingen te komen.

Hopelijk kunnen we met het bedrijf ook in de toekomst weer met Katrijn samenwerken.

Stephan V.W, algemeen directeur
 

Sarah D.S. , Projectmanager

Als projectmanager in Ethiopië, mijn eerste ervaring als leidinggevende, had ik het moeilijk om de balans te vinden tussen me aanpassen aan een nieuwe culturele omgeving én toch trouw blijven aan mezelf.

De grenzen van mijn collega's kennen en die van mezelf kunnen aangeven, waren cruciaal om het team in de juiste richting te sturen. Coaching, op afstand, van Katrijn, voelde hierin echt als thuiskomen: volle tijd en aandacht om al mijn vraagtekens op tafel te kunnen leggen. Mijn Ethiopische collega's bedankten me aan het einde omdat ik erin geslaagd was hun realiteit te begrijpen én omdat ik vanuit mijn realiteit nieuwe dingen had aangebracht. En ik ben dankbaar dat ik af en toe 's avonds op skype een coaching sessie had, waarin ik uitgedaagd én gerustgesteld werd. 

+32 (0)486 87 09 04    info@crescendo-consulting.be

bottom of page