top of page
New Growth

LOOPBAANCOACHING

Loopbaancoachng

Uitgeput, geen goesting meer in het werk, je voelt dat er 'iets' scheelt, maar je weet niet wat? Loopbaancoaching kan jou helpen om te ontdekken waar je vastloopt. Misschien vraag je jou af of de job die je nu doet, wel iets voor jou is. Maar als het deze job niet is, welke dan wel?

In loopbaancoaching starten we met het formuleren van jouw concrete loopbaanvraag. Vervolgens gaan we samen op zoek naar de antwoorden, met behulp van oefeningen die afgestemd zijn op jouw vraag. We brengen jouw kwaliteiten, drijfveren, valkuilen en missie in kaart, en bekijken hoe we opnieuw voor balans en geluk kunnen zorgen in jouw werk- en privéleven.

Praktische info

InCrescendo is aangesloten bij Coaching Life, een door de VDAB erkend loopbaancentrum. Je kan voor loopbaancoaching zowel bij mij terecht met loopbaancheques, als zonder loopbaancheques.

Loopbaancoaching kan in de praktijkruimte in Mere doorgaan, maar ook online. Een sessie duurt maximum 2 uur, aan het begin van het traject bepalen we samen hoe we de sessies voor jou het beste inplannen.

VDAB loopbaancheques

Iedere werknemer of zelfstandige met een loopbaan van minimaal 7 jaar heeft om de 6 jaar recht op 7 uur loopbaanbegeleiding via de VDAB loopbaancheques. Je betaalt 45 euro voor een eerste cheque waarmee je 4 uur coaching krijgt, de tweede cheque betaal je ook 45 euro, daarvoor krijg je 3 uur loopbaancoaching aangeboden. In totaal investeer je dus 90 euro voor 7 uur loopbaancoaching.

Loopbaancheque_label.jpg

Wil je graag meer weten over loopbaancoaching? Contacteer me voor een gratis kennismakingsgesprek.

+32 (0)486 87 09 04    info@crescendo-consulting.be

bottom of page